can't make smartfox and bluebox work

Submit all your BlueBox related questions or report a bug here!

Moderators: Lapo, Bax

yakir22
Posts: 3
Joined: 26 Jan 2010, 15:24

can't make smartfox and bluebox work

Postby yakir22 » 03 Nov 2010, 13:46

I am trying to make sfs and bluebox to run on the same machine with the same binding port on two different ip addresses. we managed to make it work in our staging machine with the demo license. on our production server though woth real bluebox and sfs license , the bluebox debug url keep giving us null pointer exception.

we are launching our product soon and we need the bluebox thing running

any ideas about what can cause this ?

the cofiguration we are using now is :

we are using debian linux 32 bit.
the machine has 2 ip addresses
192.168.100.27 and 192.168.100.29

in config.xml

<ServerIP>192.168.100.27</ServerIP>
<ServerPort>80</ServerPort>

in bluebox.properties

serverMode=embedded
sfsAddr=192.168.100.27
sfsPort=80

in jetty.xml

<Call name="addConnector">
<Arg>
<New class="org.mortbay.jetty.nio.SelectChannelConnector">
<Set name="host">192.168.100.29</Set>
<Set name="port">80</Set>
<Set name="maxIdleTime">30000</Set>
<Set name="Acceptors">2</Set>
<Set name="confidentialPort">8443</Set>
</New>
</Arg>
</Call>


thanks.
User avatar
BigFIsh
Posts: 1698
Joined: 25 Feb 2008, 19:26
Location: New Zealand

Postby BigFIsh » 03 Nov 2010, 18:36

There could be a conflict of port 80 on your production machine, as there was on mine. Try using another alternative port such as 8080.

After launching the server, navigate to your AdminTool and check the Jetty status (it would be running if there was no conflict).
Smartfox's forum is my daily newspaper.

Return to “BlueBox”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest