Installing Blue Box

Submit all your BlueBox related questions or report a bug here!

Moderators: Lapo, Bax

juancarlos
Posts: 69
Joined: 21 Dec 2007, 17:19
Contact:

Installing Blue Box

Postby juancarlos » 16 Mar 2009, 07:25

I have just installed SFS 1.6.5.
Does this version already include the last version of Blue Box?
I mean: should I install also Blue Box or Blue Box was already installed when I installed SFS?

Thank you
User avatar
Lapo
Site Admin
Posts: 20277
Joined: 21 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby Lapo » 17 Mar 2009, 07:20

It is already installed.
All you have to do is activating the http-server from the config.xml or from the Admin Tool
Lapo
--
gotoAndPlay()
...addicted to flash games
juancarlos
Posts: 69
Joined: 21 Dec 2007, 17:19
Contact:

Postby juancarlos » 17 Mar 2009, 07:48

Lapo wrote:All you have to do is activating the http-server from the config.xml or from the Admin Tool


:?
What do you mean? I thought Bluebox worked automatically? How do I have to do this activation?

Thank you
User avatar
Lapo
Site Admin
Posts: 20277
Joined: 21 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby Lapo » 17 Mar 2009, 08:02

The BlueBox depends on the internal http server.
By default it starts with SmartFoxServer, so you don't need to change anything unless you have already modified that parameter.

When SFS starts it will show you the version of the BlueBox, which means that it is up and running. To double check point your browser to http://localhost:8080/BlueBox and you should see a simple welcome page.
Lapo

--

gotoAndPlay()

...addicted to flash games

Return to “BlueBox”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests