NullPointerException logASErrror

Post here your questions about Actionscript and Java server side extensions development.

Moderators: Lapo, Bax

wallis2xk
Posts: 43
Joined: 01 Sep 2006, 10:00
Location: United Kingdom

NullPointerException logASErrror

Postby wallis2xk » 15 Jul 2009, 15:52

Hi, while testing a new game, this error has been cropping up at different points and it's a bit tricky to track down. but Could you shed any light on it to any tips as to why it might be happening?

Code: Select all

INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 | 12:14:33.511 - [ WARNING ] > Exception in ExtensionHandler: java.lang.NullPointerException
INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 | Exception type: java.lang.NullPointerException
INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 | java.lang.NullPointerException
INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 |    at it.gotoandplay.smartfoxserver.extensions.JavascriptExtension.logASError(JavascriptExtension.java:668)
INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 |    at it.gotoandplay.smartfoxserver.extensions.JavascriptExtension.handleRequest(JavascriptExtension.java:245)
INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 |    at it.gotoandplay.smartfoxserver.controllers.ExtensionHandler.processEvent(ExtensionHandler.java:535)
INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 |    at it.gotoandplay.smartfoxserver.controllers.ExtensionHandler.run(ExtensionHandler.java:344)
INFO   | jvm 1    | 2009/07/15 12:14:33 |    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)


Edit: Sorry, version is 1.6.6, Bluebox 1.1

Many thanks

Richard
User avatar
Lapo
Site Admin
Posts: 21596
Joined: 21 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby Lapo » 16 Jul 2009, 08:30

Hi,
I agree that is pretty weird. The error depends could depend on included files but I suspect that there is some other problems.
Are you sure that the extension was loaded correctly?
Do you have any other extension related errors in the log? Maybe when the server starts?
Lapo
--
gotoAndPlay()
...addicted to flash games
wallis2xk
Posts: 43
Joined: 01 Sep 2006, 10:00
Location: United Kingdom

Postby wallis2xk » 22 Jul 2009, 14:17

Thanks, I believe narrowed it down to a certain section of code which I've been able to comment out for now, I'll let you know if I find out what exactly was causing it :)

Return to “Server Side Extension Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests