Dynamic room extension

Post here your questions about Actionscript and Java server side extensions development.

Moderators: Lapo, Bax

kleelof
Posts: 33
Joined: 11 Oct 2008, 02:22

Dynamic room extension

Postby kleelof » 03 Jan 2009, 00:34

Hello,

I have an extension that I've placed within <Zone><extensions>. When I start SFS it starts the extension which is meant to be used only in dynamically created rooms. Because of this, it is trying to intercept internal events. How can I configure it so this extension is only loaded when called within createRoom?

Also, I know this is not an extension question, but while I'm here....

How can I detect when a warning or kick message has been sent?

take care,
lee
User avatar
cemuzunlar
Posts: 47
Joined: 26 Dec 2008, 00:45
Contact:

Re: Dynamic room extension

Postby cemuzunlar » 03 Jan 2009, 05:34

kleelof wrote: I have an extension that I've placed within <Zone><extensions>. When I start SFS it starts the extension which is meant to be used only in dynamically created rooms. Because of this, it is trying to intercept internal events. How can I configure it so this extension is only loaded when called within createRoom?


Don't place the extension definition in the Config.xml/Zone/extensions.
Give the extension as a parameter when you create your dynamic rooms. This way, it will be a room level extension and only gets loaded with the dynamic room when you wanted.
Cem Uzunlar
Infosfer Game and Visualization Technologies
http://www.infosfer.com
contact@infosfer.com

Return to “Server Side Extension Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests