Cannot connect externally - port opened - pro

Need help with SmartFoxServer? You didn't find an answer in our documentation? Please, post your questions here!

Moderators: Lapo, Bax

User avatar
Lapo
Site Admin
Posts: 21588
Joined: 21 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby Lapo » 01 Mar 2006, 19:25

NAT is Network Address Translator

If the machine running SFS is behind a router no one will be able to reach from outside without a properly configure NAT

Please read this post: viewtopic.php?t=306
Lapo
--
gotoAndPlay()
...addicted to flash games
DiablodeMorte
Posts: 9
Joined: 01 Mar 2006, 04:28

Postby DiablodeMorte » 01 Mar 2006, 23:31

Ok. It's definatly not my router. I can only access a server on 127.0.0.1(local). If i try any other server it just says connecting. If I put the crossdomain file(192.168.1.105(which is the ip to access)) it doesn't work. Now. I may stioll have a probem on NAT but it should work in LANright? Also. Curiosly, if I try to use any other program other than the ADMIN swf(even the swf files that came w/ the server) they don't even connect to 127.0.0.1. Any ideas?
DiablodeMorte
Posts: 9
Joined: 01 Mar 2006, 04:28

Postby DiablodeMorte » 02 Mar 2006, 13:12

Well. For any of yall wanting to know how to fix such an error. It needs to be clear that in your computer's config file you change the 127.0.0.1 to your computers internal ip. If you just have 127.0.0.1 the server will not bind to the internal ip and thus be completly worthless
User avatar
Lapo
Site Admin
Posts: 21588
Joined: 21 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Postby Lapo » 03 Mar 2006, 06:46

So is it now working?
Lapo

--

gotoAndPlay()

...addicted to flash games

Return to “SmartFoxServer 1.x Discussions and Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests