PLEASEHELP:(Troubleshooting)No wan connect

Need help with SmartFoxServer? You didn't find an answer in our documentation? Please, post your questions here!

Moderators: Lapo, Bax

cryptickilla4f
Posts: 4
Joined: 07 Aug 2007, 17:06

PLEASEHELP:(Troubleshooting)No wan connect

Postby cryptickilla4f » 07 Aug 2007, 17:07

Since ive posted this i have been able to make a lot of progress.
old issue "Server/webserver/cfg/ folder"
The problem was i did not have the pro edition of sfs.
I did not properly enable security settings from flash page.

So far I am able to connect to my local server through the admintool.swf file
but not through an internet connection. I will dig further on potential problems of a router

I have read all instructions and i have used dmz on my router incase i wasnt doing something right..Since it says no where what ip address to put in for dmz i tried network and wan. still no joy sfs remains unreachable from the internet. please help i need break
Last edited by cryptickilla4f on 10 Aug 2007, 17:27, edited 2 times in total.
cryptickilla4f
Posts: 4
Joined: 07 Aug 2007, 17:06

internet help please

Postby cryptickilla4f » 09 Aug 2007, 21:37

tried without a router and with or without it im still stuck on the same page..I am able to pull up the 127.0.0.1 page that welcomes i am able to run the example .swfs off of 127.0.0.1. I am on a lan ip that doesnt change I added the crossdomain policies to root of the server, i adjusted my privacy settings...still no networking
can some one help me get just one program to run off of the internet?
Im running flash 8 and sfs pro trial version. ..

In order to troubleshoot the problem of not being able to reach the

smartfox server from behind my router I connected one windows xp

machine directly to the internet.
----------crossdomain.xml--------------
<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE cross-domain-policy SYSTEM

"http://www.macromedia.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">
<cross-domain-policy>
<allow-access-from domain="*" />
</cross-domain-policy>
-------------------------------------
-disabled firewalls
-Released renewed my ips .

-checked sandbox privladges on macromedias website
-got the machine ip
entered it into the simply connect program.

-entered it into simpleconnect.fla so the actionscript2.0 reads
var ip:String = "**.153.***.***"
var port:Number = 9339
var zone:String = "simpleChat"

\this is the old variable settings that work
var ip:String = "127.0.0.1"
var port:Number = 9339
var zone:String = "simpleChat"

-booted smartfoxserver
with config file with this set to true"<WebServer active="true">"

This is a fresh install of windows xp

the simpleconnect.fla still will not connect to the smartfox serverr

Return to “SmartFoxServer 1.x Discussions and Help”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests