Change SFS Pro Servers

Need help with SmartFoxServer? You didn't find an answer in our documentation? Please, post your questions here!

Moderators: Lapo, Bax

arnon001
Posts: 2
Joined: 11 Jun 2022, 10:36

Change SFS Pro Servers

Postby arnon001 » 11 Jun 2022, 10:40

Hello!,
I'm trying to change the old SFS servers to the new in my new VPS,
how am i doing it?
User avatar
Lapo
Site Admin
Posts: 22475
Joined: 21 Mar 2005, 09:50
Location: Italy

Re: Change SFS Pro Servers

Postby Lapo » 11 Jun 2022, 15:25

Hi,
if you are moving your current SFS installation all you have to do is copy the whole directory to the new server, provided they run the same operating system.

Cheers
Lapo
--
gotoAndPlay()
...addicted to flash games
arnon001
Posts: 2
Joined: 11 Jun 2022, 10:36

Re: Change SFS Pro Servers

Postby arnon001 » 11 Jun 2022, 16:16

I don't know if this is the same OS,
how do i know it?

Return to “SmartFoxServer 1.x Discussions and Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests