Search found 40 matches

by Molix
02 Aug 2009, 20:53
Forum: Server Side Extension Development
Topic: DbManager/MySQL connections - what would create so many?
Replies: 9
Views: 4614

Thanks for the reply Lapo. Sorry, I don't understand why you say it's irrelevant... Actually setting the pool to "grow" makes sense because this eliminates the exception causing the problem you have mentioned. I just thought that, yes, SFS's connection pool will be able to grow past 100, b...
by Molix
02 Aug 2009, 18:17
Forum: Server Side Extension Development
Topic: DbManager/MySQL connections - what would create so many?
Replies: 9
Views: 4614

DbManager/MySQL connections - what would create so many?

Hello, We recently encountered some failed queries (executeQuery returning null), and checking the logs indicates that SFS has run out of connections ("Cannot get a connection, pool exhausted"). The default is 10 I think, so I figured ok, no problem, I'll increase it. But it was already se...
by Molix
02 Apr 2009, 17:02
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

Ok, so in my quest to get the socket connection I realized that I was connecting to my server via the internal IP (e.g. 192.168.1.x). I apologize if this was dumb, or obvious. Presumably that was causing some sort of conflict which lead to those bad things. Using my external IP and having it redirec...
by Molix
02 Apr 2009, 16:13
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

I built a Windows standalone, duplicated the folder and started an instance from each (I wanted to keep the logs separate). I also did that on the Mac. The same thing happens. I guess I'll try to figure out why it is not going into socket mode. I am thinking there is something wrong with my server s...
by Molix
02 Apr 2009, 14:01
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

That looked a lot better in the preview :?
Btw, the port change had no effect.
by Molix
02 Apr 2009, 13:57
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

Ooh, progress! :) Here's the whole log (I hope this works). [code] Audio devices: Generic Hardware (default: Generic Hardware) Player: init engine Direct3D: Version: Direct3D 9.0c [nv4_disp.dll 6.14.11.8208] Renderer: NVIDIA GeForce 7300 LE Vendor: NVIDIA VRAM: 512 MB desktop: 1680x1050 60Hz...
by Molix
02 Apr 2009, 13:47
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

I now tried two standalones, no change. If I didn't mention it can happen on either client. I added the OnDebugMessage handler from LoginGUI to NetworkController. Most of the messages look like coordinate updates, but there are some of these: [SFS DEBUG] XML Handler null reference exception System.N...
by Molix
02 Apr 2009, 12:35
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

I'm not sure how to get the log from the Mac standalone, and the SFS server log seems pretty harmless, but now that I turned on the debug flag in LoginGUI the editor console and log have some suspicious items. From the console when the editor client was disconnected: [SFS DEBUG] SocketExc System.Net...
by Molix
01 Apr 2009, 21:39
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

Thanks for the quick reply and the welcome. Part of the reason we are using Unity and SFS is because of this API and the good community. I bumped it up to 30000 as you suggested, but there is no change. So I guess I'll give some more details: Machines - Server: Windows, running the free Pro version ...
by Molix
01 Apr 2009, 19:54
Forum: .Net / Unity3D API
Topic: Help: Island demo disconnects one client shortly after start
Replies: 13
Views: 7352

Help: Island demo disconnects one client shortly after start

I figured that since I had an issue right out of the gate maybe it would be an easy or obvious fix. When I run the SFSIsland demo on my two local machines, connecting to my SFS on a third, everything seems to work ok at first. Soon though, one of the clients disconnects. After some retries and obser...

Go to advanced search