Search found 74 matches

by mariana
07 Aug 2010, 13:43
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

BigFish: I did all you suggested: placed the it and com folders in the Games folder set the classpath to . checked that the com path was valid. I also corrected all possible errors not related to the SFS classes. I was left with 36 errors. I made a folder with screenShots of: the JSON path the Room ...
by mariana
07 Aug 2010, 00:11
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

BigFish:

I had already tried that, but I tried it again.

Now I get 62 errors!

Can somebody PLEASE check if there is not a bug in the MacOS classes?

This is getting to be a bit much, don't you think? :evil:

Mariana
by mariana
06 Aug 2010, 20:03
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

BigFish: obviously my problem has to do with where classes are located and how the path is set in my .fla file. I've tried many combinations that have resulted in anywhere between 3 and 62 errors. My .fla and .swf files are all in a folder in my Desktop called "Games" I downloaded the late...
by mariana
06 Aug 2010, 12:53
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

BigFish: I did as you suggested, placed the entire Flash Api folder in folder Actionscript/ and pointed the path to it. and ...... I got 57 errors! so I tried placing the "it" folder next to where all my .fla and .swf files are (as I have always done) and the I got only the three errors I ...
by mariana
05 Aug 2010, 19:58
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

BigFish: I downloaded the SFS PRO server to my Mac client, took the "it" folder and placed it next to my .fla files (where I had the old one). I also placed the "com" folder in the folder /ActionScript/Flash API/Actionscript 3.0/ and set the path (using menu File/ActionScript Set...
by mariana
04 Aug 2010, 14:01
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

Big Fish: I had an old version of the "it" folder (SmartFoxClient ver 1.4.0), so I replaced it by a newer one (@version 1.5.4), which I downloaded from the Linux SFS server (which sits in a server farm, and is version 1.6.6); I am working on a Mac with Flash CS5 (maybe this is a problem?) ...
by mariana
03 Aug 2010, 16:20
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

Lapo: the problem is caused by Room.as, line 1, which is part of the SFS AS3 API. Up to now, I'd been using the AS2 API, so maybe that's why I hadn't found this error before. But now I'm trying to convert my old AS2 swfs to AS3, and I don't know how to get around this. Again, the error is 5007: An A...
by mariana
02 Aug 2010, 14:39
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Help With my first SmartFoxServer Prog
Replies: 20
Views: 10103

As suggested by "paintbrush", I went to http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager04.html and set the security on my .swf file to "always allow" I also noticed that I had an old version of the "it" folder (SmartFoxClient ver 1.4...
by mariana
10 Nov 2009, 21:03
Forum: Java2SE / Android Client API
Topic: using android,iPhone with existing AS server-side extension
Replies: 1
Views: 4708

using android,iPhone with existing AS server-side extension

We are studying the possibility of porting some of our AS2 and AS3 games to iPhone and Android.

Can we continue using our existing back-end, which is all built in AS and uses the built-in H2 database?

Thanks,

Mariana
by mariana
06 May 2009, 09:34
Forum: Server Side Extension Development
Topic: Using h2 date/time functions in AS extensions
Replies: 9
Views: 9635

BigFish: current_timestamp() is what I started out with, please see my post of Fri Mar 27, 2009 8:49 pm (the first in this thread), but I got an error.... so I did what you suggest, which is turning every date to a string prior to storing it in the db. But I'd much like to be able to avoid this step...
by mariana
06 May 2009, 04:58
Forum: Server Side Extension Development
Topic: Using h2 date/time functions in AS extensions
Replies: 9
Views: 9635

Hey, thanks, Drew, what happens is that server side extensions are AS1 or AS2, and the "var xxxx:dataType" declaration is AS3... I had already found that out, and in order to continue working, all the dates in my extensions are now strings. But it is a SHAME that we cannot directly save da...
by mariana
03 May 2009, 05:53
Forum: Server Side Extension Development
Topic: H2 embedded DB problems
Replies: 2
Views: 2023

Hey, THANKS! BigFish.....

I don't know why the _server.sendResponse command worked w/o the user vector in an older program I have running, but such is life with AS, 2 & 3.... right?

I got it working now, thanks to your response.

Mariana
by mariana
02 May 2009, 14:16
Forum: Server Side Extension Development
Topic: H2 embedded DB problems
Replies: 2
Views: 2023

H2 embedded DB problems

I'm trying to do a query on the database: sql = "SELECT SUM(SCORE)as SUMA FROM SCORES WHERE NAME ='"+_server.escapeQuotes(params.nombre)+"'" sql += " AND GC='" +_server.escapeQuotes(gc)+ "'" trace ("78 SQL= "+sql) quer...
by mariana
02 May 2009, 13:58
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Room does not exist
Replies: 2
Views: 1922

What happened was that for the first time I'm using a custom login, and I didn't know that in this case the room list is not sent automatically!

Thanks, Lapo, its fixed

Mariana
by mariana
29 Apr 2009, 09:21
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Room does not exist
Replies: 2
Views: 1922

Room does not exist

this was posted at the end of the following topic: http://www.smartfoxserver.com/forums/viewtopic.php?t=4790; but I got no answer and I really need to resolve the problem, so I'm posting it as a new topic . I'm using version 1.6.5, and I'm trying to join a Room using this code trace("9:112 &quo...

Go to advanced search