Search found 4 matches

by piratematt
22 Aug 2008, 14:19
Forum: BlueBox
Topic: BlueBox running fine, but I can't use it on my dedicated!
Replies: 5
Views: 6079

Lapo, I've discovered the problem. It was a tiny, silly mistake I'm afraid I had a hidden space at the end of this line: client_idle_time=30 in the bluebox.properties file It was only when I replicated the java error I guessed what the problem was with the number error I must have accidentally intro...
by piratematt
22 Aug 2008, 14:07
Forum: BlueBox
Topic: BlueBox running fine, but I can't use it on my dedicated!
Replies: 5
Views: 6079

Quick update. I get a java.lang.NumberFormatException error when I go to: http://78.109.165.127:8080/BlueBox/HttpBox.do?debugCmd=main which I assume must be the same error Lapo encountered. I'm running Java 1.6.0_07 However this same version of java is working fine with bluebox on a test machine on ...
by piratematt
22 Aug 2008, 13:57
Forum: BlueBox
Topic: BlueBox running fine, but I can't use it on my dedicated!
Replies: 5
Views: 6079

Hi, Thanks for the quick response Lapo. I was running BlueBox 1.0.3 - but I've now patched this, and also applied the SmartFox Server update released yesterday I'm afraid I'm still hitting the same problem though. Looking at the recent server logs, you and I have both been recorded doing this: "...
by piratematt
22 Aug 2008, 11:10
Forum: BlueBox
Topic: BlueBox running fine, but I can't use it on my dedicated!
Replies: 5
Views: 6079

BlueBox running fine, but I can't use it on my dedicated!

Hi, I'm making a multiuser game which runs online; which will be for a commercial client. I have a windows dedicated server with ukFast 78.109.165.127 This server runs SFS Pro with bluebox. It also serves my websites and the .swfs themselves I've asked ukFast to unblock ports 9339 and 8080; which ha...

Go to advanced search