Search found 33 matches

by Danneman
24 Jun 2008, 21:09
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Swedish letters in config.xml?
Replies: 13
Views: 7068

ive sent another mail with an image of the error-message with the same config.xml.
by Danneman
24 Jun 2008, 13:55
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Swedish letters in config.xml?
Replies: 13
Views: 7068

Ok, Ive sent it to info @ smartfoxserver . com.
by Danneman
24 Jun 2008, 11:16
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Swedish letters in config.xml?
Replies: 13
Views: 7068

I tried Notepad++. Great editor, btw. I saved the config.xml as UTF-8, and I got the problem described above. Could it be that some sort of (invisible to the texteditors) character has inserted itself at the beginning of the file, since it says something like "invalid character at line 1"?...
by Danneman
23 Jun 2008, 21:52
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Swedish letters in config.xml?
Replies: 13
Views: 7068

BigFIsh wrote:Try replace Ã¥ with å or &# 229; (without spaces)


Ive tried this solution, but it does not work at all :/
by Danneman
23 Jun 2008, 20:59
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Swedish letters in config.xml?
Replies: 13
Views: 7068

Oh, ok, I just assumed it was saved in UTF-8 since UTF-8 was stated in the first xml-line :P No, apparently I had saved it from Flash using "Default Encoding". I tried saving it as "UTF-8", but now ended up with another problem: the server does not start correctly :shock: The err...
by Danneman
23 Jun 2008, 14:32
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Swedish letters in config.xml?
Replies: 13
Views: 7068

Yes, the topmost line in the config.xml is this:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
by Danneman
21 Jun 2008, 10:30
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Swedish letters in config.xml?
Replies: 13
Views: 7068

Swedish letters in config.xml?

Hi! Im using SmartFoxServer 1.1.1., and I want to use swedish letters in the config.xml-file. For instance: -------------- config.xml: <Zones> <Zone name="simpleChat" uCountUpdate="true" buddyList="20"> <Rooms> <Room name="Lobby" maxUsers="19" isPriv...
by Danneman
11 Feb 2008, 16:42
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Port Forward with Netgear WGT624v3
Replies: 9
Views: 6290

Yep, that solved the problem. Tank you very much, Lapo :D I feel very relieved now :P
by Danneman
11 Feb 2008, 16:32
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Port Forward with Netgear WGT624v3
Replies: 9
Views: 6290

That must be it :shock: I will try this immediately and tell you how it worked :)
by Danneman
11 Feb 2008, 10:47
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Port Forward with Netgear WGT624v3
Replies: 9
Views: 6290

This is the error-message: (no error-message appears when run with computer directly atteched to modem) -------------- [ --> FATAL ERROR <-- ]: Error initializing server. Check if server address and port are properly configurated. Exception caught in SmartFoxServer java.net.BindException: Cannot ass...
by Danneman
11 Feb 2008, 09:17
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Port Forward with Netgear WGT624v3
Replies: 9
Views: 6290

I have Panda Antivirus installed, and ZoneLabs firewall, but since there is no problem when connecting directly to the modem, this should not be an issue. The issue should be in the router. Two firewalls running together? :shock: Have you actually tried to shut them down? Yes, Ive tried shutting th...
by Danneman
10 Feb 2008, 22:20
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Port Forward with Netgear WGT624v3
Replies: 9
Views: 6290

Port Forward with Netgear WGT624v3

Ive read about everything about port forwarding here on this site, and it still wont work. I run smartfoxserver v1.1.1. basic directtly from my computer behind a router, and I keep getting the error "Check if server address and port are properly configured". When I connect the computer dir...
by Danneman
01 Sep 2005, 18:38
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Webhotel to run SFS on?
Replies: 1
Views: 3384

Webhotel to run SFS on?

Since its impossible to get the SFS to be accessible on any of my own computers (as you can see here: viewtopic.php?t=88 ), I was wondering if any webhotels you know of allow you to install it there? Heh, yeah, a longshot, but I could be lucky
by Danneman
31 Aug 2005, 19:11
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Connection (yep, read the help)
Replies: 14
Views: 11666

Well, I tried uninstalling all software-firewalls, and the problem continued. I tried another thing, just for fun (didnt think it would work), and entered http://www.smartfoxserver.com as ip in the simpleConnect-example. Worked fine :) So outgoing on port 9339 atleast is no problem. But as far as ru...
by Danneman
31 Aug 2005, 11:53
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Connection (yep, read the help)
Replies: 14
Views: 11666

Try nmap, it's available for many OS(s) including windows >> http://www.insecure.org/nmap/nmap_download.html (scroll down a bit for the windows version) if you use it from the command line just type: nmap w.x.y.z to scan an IP address :) I could have sworn nmap only worked on linux etc. and not win...

Go to advanced search