Search found 5 matches

by username55
26 Mar 2013, 12:37
Forum: SFS2X HTML5 / JavaScript API
Topic: Connection Error
Replies: 7
Views: 5986

Re: Connection Error

- port i used for the server to listen to the websocket 8808, 8080 (this one failed for obvious reason), 8008. By default the client connects via websocket using port 8888. If you changed it the the above values, you also have to configure the SmartFox instance passing the right port number. Hi Sor...
by username55
20 Mar 2013, 16:03
Forum: SFS2X Java / Android API
Topic: client side Development using Google PlayN and SmartFoxServe
Replies: 2
Views: 2381

Re: client side Development using Google PlayN and SmartFoxS

This is actually an interesting topic. Nice share...! thumbs up. Answering your question, theoretically speaking it is feasible to do that. Given that, SFS provides a straight-forward deployment mechanism. What i have in mind (generally speaking) all needs to be done is 1. develop your game (use ur ...
by username55
20 Mar 2013, 14:26
Forum: SFS2X HTML5 / JavaScript API
Topic: Connection Error
Replies: 7
Views: 5986

Re: Connection Error

by the way, another thing i should mention i used this to access those examples: 192.168.1.102:8080/Example_Packages/ (from within my LAN) and/or 127.0.0.1:8080/Example_Packages all worked but websocket. In the server configurator, i added: 127.0.0.1 (both for UDP/TCP) and 192.168.1.102 (both UDP/TC...
by username55
20 Mar 2013, 14:22
Forum: SFS2X HTML5 / JavaScript API
Topic: Connection Error
Replies: 7
Views: 5986

Re: Connection Error

[img][img]Hi Bax, Thanks for the reply. Wierdly i did exatcly those step you mention. In fact, let me share my store until i get this kind of error. 1. I downloaded and installed SFS2x Community Edition (ver. 2.0.x) from the download page (x64 version, since i am running x64 bit of Win 7). 2. Once i...
by username55
20 Mar 2013, 10:40
Forum: SFS2X HTML5 / JavaScript API
Topic: Connection Error
Replies: 7
Views: 5986

Connection Error

Hi, First of all i am not sure whether i should post this on the server side or on the client side. I just have a hunch that this is a client side problem. My Server version: SFS2x Ver. 2.6.0 This is my current server configuration (i leave everything as default): IP: 127.0.0.1 Socket: 9933 Websocke...

Go to advanced search