Search found 4 matches

by cryptickilla4f
21 Aug 2007, 20:54
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Unhappy with service
Replies: 11
Views: 5229

Unhappy with service

I have been testing smartfoxservers functionality for over a month now. I work with a development team which administrates about twenty websites that are in the top 100,000 list on alexa. Some of which are interested in smartfoxserver. Today we will make our final decision on this so called service ...
by cryptickilla4f
09 Aug 2007, 21:37
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: PLEASEHELP:(Troubleshooting)No wan connect
Replies: 1
Views: 1833

internet help please

tried without a router and with or without it im still stuck on the same page..I am able to pull up the 127.0.0.1 page that welcomes i am able to run the example .swfs off of 127.0.0.1. I am on a lan ip that doesnt change I added the crossdomain policies to root of the server, i adjusted my privacy ...
by cryptickilla4f
07 Aug 2007, 20:11
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: Behind-a-router help
Replies: 31
Views: 58862

trying to get started

Hi I have gotten support for my dlink router and have successfully opened ports and forwarded ports. I am now able to access my sfs server through the admintools.swf using my network address.. my config files hold these settings <ServerIP>192.168.0.100</ServerIP> <ServerPort>8080</ServerPort> I stil...
by cryptickilla4f
07 Aug 2007, 17:07
Forum: SmartFoxServer 1.x Discussions and Help
Topic: PLEASEHELP:(Troubleshooting)No wan connect
Replies: 1
Views: 1833

PLEASEHELP:(Troubleshooting)No wan connect

Since ive posted this i have been able to make a lot of progress. old issue "Server/webserver/cfg/ folder" The problem was i did not have the pro edition of sfs. I did not properly enable security settings from flash page. So far I am able to connect to my local server through the admintoo...

Go to advanced search